X
تبلیغات
رایتل
عامل تولید و فروش ورمی کمپوست و کرم خاکی (سروش امید مودت)
 
اولین صادرکننده کرم خاکی و کود ورمی کمپوست
تغذیه ماهیان پرورشی(گرمآبی) - عامل تولید و فروش ورمی کمپوست و کرم خاکی (سروش امید مودت)
ورمی کمپوست

فروش بهترین گونه کرم خاکی در تهران و شهرستان ها ، صادر کننده کرم خاکی به کشورهای همسایه ،فروش کود ورمی کمپوست در تناژ بالای600 تن در ماه، شرکت سروش امید مودت مجری طراحی و احداث فضای سبز در تهران . د.کاظمی 53 68 610 0939



نوشته شده توسط د.کاظمی  نوع موضوع : فروش محصولات مودت
توجه

****** فروش استثنایی ******

بهترین گونه کرم خاکی با وزن کشی درحضور شما

یک کیلو کامل (بدون بستر) تماس بگیرید تومان

۵۳ ۶۸ ۶۱۰ ۰۹۳۹(د. کاظمی)

فروش بچه ماهی قزل آلا آکوآلند فرانسه

بچه ماهی یک گرمی تماس بگیرید تومان

برای خرید بچه ماهی با شماره تلفن

تماس حاصل فرمایید

تغذیه ماهی

از آنجا که سهم عمده ای از هزینه های پرورش ماهی مربوط به تأمین غذاست لذا توجه به مسائل تغذیه ای از جمله نوع غذا ، مقدار غذا ، زمان غذادهی وهمچنین ارتباط تغذیه با سایر عوامل از جمله درجه حرارت آب واندازه ماهی بسیار مهم است. 

۱-ماهی فیتوفاک یاکپور نقره ایفیتوپلانکتون خوار بوده واز پلانکتونهایی که اندازه آنها حدود 20 میکرون است تغذیه می نماید.

۲-ماهی کپور سرگنده یا بیگ هد
زئوپلانکتون خوار بوده واز زی شناوران جانوری با اندازه 60 میکرون تغذیه می نماید و از روتیفرها ، سخت پوستان کوچک و آلگهای درشت نیز تغذیه می نماید.
· نکته : تولید دو گونه یادشده در استخرهای پرورش نیازی به غذای دستی نداشته وبا عمل کوددهی وبارور سازی استخر میتوان این دو گونه ماهی را با حداقل هزینه تولید نمود.
۳-ماهی آمور
از گیاهان عالی وماکروفیت ها تغذیه می نماید.اینماهیبرای تولید یک کیلوگرم گوشت نیاز به 25 تا 30 کیلوگرم علوفه سبز دارد.

4ـ ماهی کپور معمولی :

همه چیز خوار بوده واز جانوران کفزی ، شیرونومیده ها وموجودات پلانکتونی درشت تغذیه می نماید.
· بمنظور سرعت بخشیدن به رشد دو گونه اخیر (آمور ـ کپور) پرورش دهنده ناگزیر است از غذای دستی استفاده نماید. بدین منظور برای تغذیه ماهی آمور از علوفه سبز (شبدرویونجه) استفاده می نماید.ـ برای تغذیه ماهی کپور میتوان مخلوطی از غذای دستی شامل غلات ، کنجاله ها وپودرماهی به شکل خمیری ویا از غذای کنسانتره استفاده نمود. تغذیه ماهی کپور باید درحدی باشد که 70-60 درصد محصول ماهی از غذای طبیعی استخر ومابقی از غذای دستی تأمین گردد

 
تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است | طراحی : شرکت سروش امید مودت